Telecom2Business B.V. - Waanderweg 190 - 7812 HZ - Emmen - T 0591 - 673078 | contact

ICT-diensten

 

ICT diensten zijn behoorlijk aan verandering onderhevig. Waar het eerder van belang was dat een netwerk bestond uit bekabeling voor data en bekabeling voor spraak, zien we de laatste tijd dat spraak en data naar elkaar toegroeien en alles over n netwerkinfrastructuur gaat.

 

 

De mogelijkheden

 

Telecom2Business levert ADSL verbindingen voor de zakelijke markt. Ook hierbij gaan wij uit van de wensen van de opdrachtgever en zoeken wij samen met u naar een oplossing op maat. Inmiddels zijn nagenoeg alle plaatsen aangesloten op het ADSL-netwerk. Dit houdt in dat in bijna heel Nederland ADSL te leveren is.

 

 

ADSL kleinzakelijk

 

Met ADSL beschikt u over een constante online verbinding tegen een goede prijs. Er zijn vier verschillende snelheden mogelijk.

 

 

Zakelijk (MKB)

 

De meeste MKB-ers willen graag een betrouwbare verbinding met een hoger servicelevel dan de gewone ADSL lijn. Speciaal voor het midden- en kleinbedrijf zijn er de SMB (Small-Medium Business) lijnen.

 

 

Business DSL

 

Voor DSL lijnen met een overboeking hoger dan 1 : 40 bieden wij Business DSL aan. Hierbij kunt u kiezen tussen een ADSL of SDSL verbinding.